Ceferin me deklaratë të qartë: Ne duam emrat e skuadrave për garat evropiane, shtetet të vendosin për fatin e kampionateve


6 muaj · Futboll

Pesidenti i UEFA-s, Aleksander Ceferin ia ka lënë në dorë shteteve të vendosin për fatin e kampionateve.

Numri një i shtëpisë më të madhe evropiane të futbollit ka folur rreth situatës së coronavirusit dhe rifillimit të kampionateve.