10 vendet më të mira në botë për të punuar dhe për të bërë biznes – 5 janë në Evropë


4 muaj · Biznes

Deri sa vendet e mëdha luftojnë për dominimin ekonomik, kombet më të vogla mund të jenë në të vërtetë vende më efektive për njerëzit për të punuar dhe për të bërë biznes.

Kështu thuhet në raportin “World Competitive Ranking 2020“, prezantuar nga Institute for Management Development (IMD), përcjell Telegrafi.